Als je op zoek bent naar behandelingsmogelijkheden voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en medische fitness, ben je hier aan het juiste adres. Fysiotherapie Den Haag is geschikt voor jou. Zij zijn gespecialiseerd in knie- en schouderproblemen en zij bieden ook sport fysiotherapie aan. Denk aan behandeling in de klassieke behandelkamer of specifieke revalidatietraining in de oefenzaal of in het zwembad. Zij kunnen ook bij jou thuis langskomen en je de behandeling geven die je nodig hebt. Je kunt ook medisch fitness volgen in hun sportschool met gerichte training onder de deskundige leiding van een fysiotherapeut.

Sportfysiotherapie en medische fitness in één

Wil je van je klachten af? Streef dan naar een medische fitness die bij jou, jouw leeftijd en jouw mogelijkheden past? Heb je als recreatieve of professionele sporter last van pijnklachten tijdens het sporten? Als dat zo is, is hier de oplossing voor jouw problemen. Fysiotherapie Den Haag zal je helpen om weer klachtenvrij te bewegen. Je kunt jouw dagelijkse activiteiten zo snel mogelijk hervatten zonder klachten te ondervinden. Sportfysiotherapie is gericht op het verlichten, genezen en preventief behandelen van klachten bij zowel sporters als mensen die willen sporten. Sportfysiotherapie kan nuttig zijn als je aan een chronische aandoening lijdt. Het zal je helpen om actiever en gemotiveerder te worden. In het behandelingsplan dat houding en beweging omvat, kun je medische fitness beoefenen.

Oefeningen onder toezicht in medische fitness

Medische fitness is een vorm van fitness waarbij je traint onder deskundig toezicht van een fysiotherapeut. Het combineert de voordelen van fysiotherapie en fitness, zodat je heel doelgericht kunt trainen. Je beweegt om klachten te voorkomen, als ondersteuning in een herstelproces, bij spier- en gewrichtsklachten of gewoon omdat je op een verantwoorde manier aan jouw gezondheid wilt werken.