4 feiten over Botswana Safari die je versteld zullen doen staan

Als je aan safari's denkt, is het eerste dat in je opkomt de "Big Five" van Afrika. Het vooruitzicht om een ​​leeuw, een olifant, een neushoorn, een luipaard en de buffel allemaal in één safari te zien, kan voor iedereen een groot avontuur zijn. Nou, Botswana is een van de meest populaire safaribestemmingen in Afrika en dit dunbevolkte land heeft veel te bieden. Hier zijn vier feiten over Botswana safari die je moet weten.

Uitstekende Bush-ervaring

Naar Afrika gaan en dieren in het wild zien, geeft je een enorm voordeel. Je krijgt deze majestueuze dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Iedereen die op safari is geweest, zal je vertellen dat het niets is vergeleken met het zien van dieren in de dierentuin. Botswana biedt de meest verbazingwekkende bush-ervaring. Je kunt genieten van de ware natuurlijke schoonheid van Afrikaanse landschappen en de natuur.

Een beetje luxe

Wil je een luxere safari-ervaring, dan ben je in Botswana aan het juiste adres. Ja, de lokale safari-industrie is behoorlijk gediversifieerd en er is altijd iets voor iedereen. Maar degenen met een voorliefde voor de fijnere dingen in het leven, zullen merken dat Botswana niet teleurstelt.

Geweldige lokale cultuur

Hoewel de meeste mensen op safari doorgaans geïnteresseerd zijn in de natuur, betekent dit niet dat je niet ook kunt genieten van enkele van de andere lokale attracties die worden aangeboden. Botswana heeft in feite een zeer interessante en robuuste lokale cultuur die voor iedereen heel opwindend is.

Verrassend betaalbaar

Ondanks dat het een van de toonaangevende safaribestemmingen in Afrika is, biedt Botswana verrassend betaalbare safaripakketten. Voor budgetreizigers die op zoek zijn naar de ultieme Afrikaanse safari-ervaring, kun je geen betere bestemming vinden dan Botswana. Op safari gaan is een van de dingen die je moet doen voordat je sterft. Het is gewoon ongelooflijk en Botswana is er om het je te laten gebeuren.